Inspanningstest voor hardlopers en triatleten. Haal meer uit je trainingen!

Inspanningstest

Wil je gaan hardlopen of loop je al een tijdje? Dan wil je trainen om vooruit te gaan en om blessurevrij en met plezier te blijven lopen. Maar hoe (hard) moet je dan trainen?

Omslagpunt

Een goed begin is meedoen aan de inspanningstest van Training te velde en RHINO-sportzorg. Hiermee krijg je een goed idee van je omslagpunt / anaerobe drempel. Dit is het punt / de hartslagwaarde waarboven je benen echt pijn gaan doen. En je het niet heel lang meer zult gaan volhouden. Daarnaast krijg je met de test inzicht in met welke snelheid je zou moeten kunnen lopen tijdens wedstrijden. De test is ontwikkeld door Stans van der Poel. Stans is dé autoriteit op het gebied van hartslagtraining en een van de bedenkers van het “sportrusten“-programma.

Energy control

Voor de test heb je een hartslagmeter nodig. Heb je al een hartslagmeter, neem deze dan mee.

Heb je nog geen hartslagmeter, dan kan je deze op de dag zelf aanschaffen voor 35 euro. Deze werkt samen met je telefoon, de Energy Control app van Stans van der Poel en de meeste sporthorloges en fietscomputers.

Op de dag zelf is al het mogelijk om de Energy Control app te gebruiken.  Ben je enthousiast over de app? Voor €40 ontvang je een half jaar lang elke 6 weken een op maat gemaakt persoonlijk trainingsschema, geschreven voor jouw specifieke trainingsdoel. Wil je nog gerichter trainen? Rhino Sportzorg biedt verschillende sporttesten aan op de Wattbike.
Wil je daarnaast of vooral je looptechniek verbeteren dan kun je een afspraak  maken voor een loopscan of voor individuele trainingen.
Wil je als team deelnemen aan een evenement zoals de Triathlon Utrecht  of de vrouwentriathlon? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van sportploegen  en weten uit ervaring hoe je een triathlon verstandig en met plezier kunt volbrengen.

Waarom geef je wel honderden euro’s uit aan gadgets en sportspullen maar niet aan het belangrijkste onderdeel: jezelf? 

Meld je hieronder aan, deel dit bericht en nodig je sportbuddies uit!

Praktische informatie

Eerstvolgende data: zaterdag 10 februari en zaterdag 24 maart 2018
Tijdstip: 10.00 – 12.00 uur.
Locatie: praktijk Rhino Sportzorg, Strijkviertel 35J (naast de oude GAMMA, achter de Jonico megastore)
Kosten: €15

Loopmaatjes Liefst Leidsche Rijn Beweegmakelaars LeidscheRijn Harten Voor Sport#sportrusten
RHINO-sportzorg Training te velde Ik train bij Training te velde

> Terug naar Hardlopen