Teamuitje Conditie & Koken. Een gezond en sportief uitje met uw team.

Teamuitje Conditie & koken

U zoekt een leuk, verantwoord teamuitje? Zoek niet langer! Training te velde staat niet alleen voor goed en lekker bewegen maar ook voor goed en lekker eten. En als je dit combineert krijg je… Conditie & Koken. De ideale mix voor een origineel en sportief uitje met uw team. Geen ingeblikt vermaak maar authentiek en verantwoord actief bezig zijn.

Fysieke deel

Trainen bij Training te velde is functioneel trainen. We gaan werken aan het verbeteren van de flexibiliteit en de mobiliteit, de spierkracht en het uithoudingsvermogen. Kortom u krijgt een complete en effectieve training. Maar het is vooral heel leuk om te doen!
De exacte invulling is maatwerk. Dit wordt vastgesteld in overleg met u. Wij kunnen een programma verzorgen dat leuk is voor al uw medewerkers, sportief of niet sportief. Na de ontvangst bij de Sportkeuken verplaatsen we ons voor de training naar het fraaie landschap van Rhijnauwen en Amelisweerd. Hier is nog van alles te beleven zodat u uw teamuitje nog verder kunt aankleden.

(K)ook fysiek

Na een gezonde verfrissing gaat u aan de slag in de kookstudio van de Sportkeuken. Onder de bezielende leiding van topsporters-kok Janneke Pieterson gaat u een verantwoorde maar vooral lekkere viergangen sportmaaltijd voor elkaar bereiden. Denk aan een gevulde soep, een mooie pasta, risotto met verse vis en een frisse salade en ter afsluiting wortelcake met noten. Uiteraard kunnen de recepten in overleg aangepast worden en er kan rekening gehouden worden met dieetwensen.

Praktische informatie

  • Locatie:  Sportkeuken kookstudio Groeneweg 162 J 3981CP Bunnik. Dit is naast het station van Bunnik en direct aan de A12 (afslag Bunnik).
  • Aantal deelnemers: 8-18
  • Omvang training: 60-120 minuten.
  • Koken en eten: 120-180 minuten.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op.

 

> Terug naar Uw team