vitale medewerkers vitaliteit teambuilding sporten op het werk sporten met collega's Sportief teamuitje

Uw team

Gezonde en fitte medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers. Door (samen) sporten verbeter je niet alleen de  fysieke weerstand maar ook de mentale weerstand. Het is een investering die zich terugbetaalt.  Vitale medewerkers betekent een vitaal bedrijf. Fitte medewerkers zijn positiever, enthousiaster, effectiever en productiever.

En dit leest u op alle sites van bedrijven die bedrijfssport aanbieden.

Bij ons geen ronkende verhalen over de enorme kostenbesparing van sporten tijdens of na het werk.  Natuurlijk klopt het wat hier boven staat. Maar ik heb zelf in het bedrijfsleven gewerkt. Ik weet hoe het werkt. De nuchtere werkelijkheid is dat alleen de mensen die al sportief zijn dankbaar gebruik maken van de extra mogelijkheid om te gaan sporten. En u wilt juist die ándere groep in beweging krijgen. Maar in beweging komen betekent voor deze mensen veel meer dan letterlijk in beweging komen. Je komt hiermee in de persoonlijk leefsfeer.
Wij begrijpen dat ingrijpen in het leefpatroon van uw medewerkers een inbreuk is op de privacy die niet iedereen op prijs stelt. Ons uitgangspunt is dat sporten vooral leuk moet zijn. Ook als je sport eigenlijk niet zo leuk vindt. Dat doe je niet door sporten te verplichten, maar door te adviseren en te ondersteunen.

Training te velde krijgt uw medewerkers in beweging of houdt ze in beweging. Onder professionele begeleiding op een verantwoorde manier. Van een eenmalige ludieke trainingssessie tot het gericht toewerken naar een evenement of met persoonlijk beweeg- en voedingsadvies.

informeer naar onze mogelijkheden